Принцеса Даяна била убедена, че Чарлз никога няма да

...
  Принцеса Даяна била убедена, че Чарлз никога няма да
Коментари Харесай

Разкриха тайно признание на Даяна за Чарлз преди смъртта й (Защо принцесата е вярвала, че той няма да стане крал?)

 


Принцеса Даяна била уверена, че Чарлз в никакъв случай няма да стане крал. Малко преди гибелта си през 1997 година, починалата някогашна брачна половинка на новият британски монарх, декларирала, че изпитва мощни съмненияотносно способността му да ръководи. " Вижте го. Той прави неща, които прави към този момент повече от 10 години. Затънал е в коловоз. Истината е, че за него е голям товар да извършва отговорностите си на принц на Уелс, а това ще му се отрази още по-тежко. Чарлз ще е най-щастлив, в случай че бъде оставен да рисува пейзажи в Тоскана и да учи архитектурата на Италия ".

70-годишният държател може да е имал проблеми в предишното с кралските си отговорности, само че историята демонстрира, че е бил извънредно предвидлив. " Когато започнах да приказвам за отстраняването на пластмасата от живота ни и за петролните разливи, които ще причинят доста бедствия в света, всички ме мислеха за слабоумен. Но не смееха да ми го кажат в лицето. Днес не съм единственият, който се бори за отбрана на земята и си дава сметка, какъв брой е рисково да тровим по този начин планетата ", споделя Чарлз.

Самият държател е фокусиран извънредно съществено върху опазването на околната среда. И не крие, че се надява да промени мисленето на хората в по-глобален проект. Що се отнася до Даяна, принцесата несъмнено е била права за някои свои усещания, само че също по този начин и повлияна от огорченията в брака им. " Тя не вярваше, че той ще стане крал, а още по-малко, че ще се оправи с проблемите в ръководството. Ето, че Чарлз ще бъде крал и явно се оправя с всички провокации ", разясняват придворни. Някои считат, че кралят се е трансформирал доста по време на брака си с Камила. И в действителност кралицата е тази, която е повлияла за позитивната смяна в него.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР